Ultimul mesaj transmis de Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute la Caracal. Ce a spus când a sunat la 112.

O adolescentă a dispărut după ce a urcat în mașina unui necunoscut. Anchetatorii au descoperit noi informații în cazul fetei de 15 ani luată la ocazie în urmă cu două zile dintr-o comună din județul Olt.

Adolescenta de 15 ani a reușit să sune la 112 și a oferit detalii prețioase

Anchetatorii au dezvăluit că adolescenta de 15 ani, pe numele ei Alexandra Măceșeanu s-a urcat în mașina suspectului, la ocazie, dar fata nu a mai ajuns acasă. Părinții minorei au anunțat dispariția fetei abia ieri, 25 iulie. Adolescenta a reușit să sune la 112, dând indicii despre locul în care se află și că a fost sechestrată de un bărbat.

În urma depistării apelului anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat în vârstă de 65 de ani din Caracal, pe numele Gheorghe Dincă. Bărbatul, mecanic de profesie este divorțat, iar fosta soție și copiii locuiesc în Italia. Într-o hală din curtea suspectului s-au găsit bucăți de carne tranșate și oase calcinate, despre care polițiștii din județul Olt vor să afle dacă sunt umane și aparțin fetei dispărute. În mașina pe care mecanicul o folosea a fost găsit un cercel, despre care se bănuiește că ar fi al tinerei dispărute miercuri.

Ele sunt cele două fete care au dispărut după ce au urca într-o mașină luată la ocazie. Sursa foto: realitatea.net

Posibil criminal în serie în Caracal. Două fete au dispărut la interval de 3 luni

Alexandra Măceșeanu a făcut auto-stopul și s-a urcat în mașina unui necunoscut. Adolescenta de 15 ani din comuna Dobrosloveni a fost văzută ultima oară când se întorcea de la liceul unde învăța, miercuri, 24 iulie. În cursul zilei de joi, părinții au declarat la poliție dispariția fetei. Ulterior, adolescenta a reușit să apeleze serviciul de urgență 112 și a oferit detalii prețioase despre bărbatul care a sechestrat-o și locația unde se află, o curte în care se află mai mulți câini.

Anchetatorii pun pe seama suspectului și o altă dispariție care a avut loc în urmă cu 3 luni. Mihaela Luiza Melencu (19 ani), cunoscută de prieteni și familie ca ”Lulu” a dispărut în ziua de 14 aprilie după ce a urcat în Caracal în mașina unui nescunoscut. Adolescenta se întorcea acasă în comuna Dioști după ce fusese la oraș să scoată bani de la bancomat.

De asemenea, polițiștii care au făcut percheziții în casa suspecului spun că mecanicul auto a tranșat trupurile, după care le-a ars în niște butoaie. Având în vedere oasele calcinate găsite în hala suspectului anchetatorii iau în calcul alte două victime.

El este bărbatul bănuit că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu, dar și pe cealaltă fată dispărută din Caracal, Mihaela.

Au fost făcute publice primele imagini cu bărbatul bănuit că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani dispărută, miercuri, în Caracal.

Potrivit gazetanoua.ro, bărbatul se numește Gheorghe Dincă, are 65 de ani, este taximetrist de ocazie, dar și mecanic auto.

În aceste momente, polițiștii continuă să facă descinderi la locuința omului, de pe strada Craiova. Bărbatul este principalul suspect și în cazul dispariției Mihaelei Luiza Melencu, din comuna Dioști.

Ce au găsit anchetatorii în mașina bărbatului

Potrivit gazetanoua.ro, polițiștii au găsit un cercel în mașina bărbatului, mașină care a fost văzută pe camerele de supraveghere în timp ce lua la ocazie o tânără. Prima ipoteză este că accesoriul îi aparține Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a dispărut miercuri.

Tot la locuința bărbatului au fost descoperite oseminte, pungi de carne și dinți despre care se crede că sunt umani. Rămâne de văzut dacă este vorba despre rămășițele fetei dispărute și dacă situația este conectată cu alte două dispariții din Olt.

One thought on “Ultimul mesaj transmis de Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute la Caracal. Ce a spus când a sunat la 112.

  1. La 112 sunăm degeaba..sunt incompetenti..pe deasupra politistii se tem de sefi sa actioneze xa in filme..tot ei platesc..daxa tu prinzi azi un hot sunt in stare sa-si faca dosar penal pentru sechestrare..si cica suntem europeni..😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *