17 idei de unghii bordo cu un design fermecător.

Nu vi s-a intamplat de multe ori sa merg la manichiura si sa nu stii ce culoare sa alegi? Astazi, iti recomandam modele de unghii bordo care au un design fermecator.

1.

Sa nu mai lungim vorba si sa trecem la treaba.

2.

Sa incepecem cu cateva idei de unghii bordo mate. Ca sa fie si mai frumoase, in general, cate o unghie de la fiecare mana este accesorizata dupa bunul plac sau dupa experienta manichiuristei.

3.

Mai jos aveti idei de unghii bordo lucioase fie ele rotunde, ascutite sau lungi. Toate modelele au accesorizate cate un deget de la fiecare mana.

4.

Sunt foarte multe idei. Acestea sunt doar cateva.

5.

Mai greu de umblat cu ele in viata de zi cu zi, insa sunt si acestea modele frumoase.

6.

Se recomanda pentru doamnele care au totul acasa de-a gata.

7.

Nu le prefera toata lumea pentru ca sunt mai greu de intretinut. Cum va creste unghia, nu se va vedea tocmai ok, insa daca le tii din scurt sunt modele de unghii superbe.

8.

Aceste modele sunt cele mai practice. Poti face orice cu ele si nu se vor deteriora. Nu trebuie sa le tii atat de in scurt ca cele lungi, insa la 4 saptamani maxim trebuie schimbare.

9.

Pot fi gasite sute astfel de idei frumoase.

Cum am mai spus, depide foarte mult de experienta manichiuristei. Mai degraba stii ca dai un ban in plus, dar iese ceva foarte frumos.

10.

11.

12.

13.

14.

14.

15.

16.

17.

Acestea au fost ideile de modele de unghii bordo care ne-au atras atentia in mod special.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤

One thought on “17 idei de unghii bordo cu un design fermecător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *