În sfârșit am învățat să-mi vopsesc corect părul. Semnificația cifrelor de pe ambalaj!

Nu demult m-am întâlnit cu o veche prietenă și am rămas uimită de nuanța părului care era atât de plăcută și consistentă. O cunosc foarte bine și știu că ea niciodată nu merge la salon să își vopsească părul.

Am fost curioasă să aflu cauza schimbări radicale și modul în care ea a reușit să obțină această culoarea aceea extraordinară în care chiar îi stă bine…

Decizia de a-ți schimba culoarea părului poate fi o adevărată loterie! Căci niciodată nu poți fi sigură de modul în care va reacționa părul la o anumită vopsea, iar rezultatul este imprevizibil.

Când alege vopseaua pentru păr, fiecare femei se orientează după propriile criterii. Pentru cineva un factor decisiv este brandul, pentru altcineva prețul, iar alte femei se uită la frumusețea ambalajului.

Când vine vorba de alegerea culorii, noi ne lăsăm duse de nas de tot felul de poze fotoșopate de pe ambalaj sau de celebritatea brandului.

Dar secretul succesului prietenei mele este destul de simplu, dar cât se poate de eficient. M-am convins a câta oară: un om informat este un om puternic!

Cum alegem vopseaua pentru păr.

Ar trebui să atrageți atenția la cifrele mici indicate lângă denumirea culorii vopselei. Căci anume această informație aparent neimportantă poate prevedea rezultatele pe care le vom obține aplicând această vopsea.

Redacția noastră a decis să ajute toate femeile care vor să-și vopsească părul. Astfel noi am pregătit o “fițuică” foarte utilă pentru descifrarea semnelor de pe ambalajul vopselei.

Cum descifrezi profunzimea culorii de bază

1. corespunde culorii negre

2. Nuanța castaniu foarte închis

3. Nuanța castaniu închis

4. Nuanța castaniu

5. Nuanța castaniu deschis

6. Nuanța de blond închis

7. Nuanța de blond

8. Nuanța de blond deschis

9. Nuanța blond foarte deschis

10. Nuanța blond perlat

11 și 12. Nuanțe super-deschise

Cum descifrezi cifra culorii de bază.

0. un șir de nuanțe naturale

1. Culoarea albastru-violet

2. Culoarea violet

3. Culoarea auriu

4. Culoarea arămiu

5. Culoarea mahon

6. Culoarea roșcat

7. Culoarea cafea

Unii producători definesc culorile folosind litere în loc de cifre. Iată cum le puteți descifra.

Cum descifrezi cifra culorii de bază.

C. cenușiu

PL. platină

A. super-deschis

N. culoare naturală

E. Nuanța bej

M. Culoarea mat

W. Nuanța maro

R. Nuanța roșu

G. Nuanța auriu

K. Nuanța arămiu

I. culoare intensă

F, V. Nuanța violet

Cum se determină rezistența vopselei.

Prin cifra 0 se identifică vopselele cu un grad scăzut de rezistență și un efect de scurtă durată.

Prin 1 se identifică produsele în componența cărora nu este amoniac și peroxid. Ele împrospătează părul vopsit și îi conferă o strălucire plăcută.

Prin 2 se identifică vopselele cu conținut de peroxid, iar uneori și de amoniac. O astfel de vopsea va rezista circa 3 luni.

Prin 3 se identifică cele mai rezistente vopsele pentru păr, care pot schimba radical culoarea acestuia.

Pentru a face o alegere corect a vopselei pentru păr trebuie înainte de toate să vă decideți cu privire la efectul așteptat. Alegeți cu multă atenție culoarea și vopseaua pentru păr, căci de asta depinde aspectul și ținuta dvs.

Bineînțeles în afară de aceste coduri indicate pe ambalajele vopselelor trebuie să luați în considerație și particularitățile părului dvs. Vă dorim să arătați mereu impecabil și să aveți un păr frumos și armonios!

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤

One thought on “În sfârșit am învățat să-mi vopsesc corect părul. Semnificația cifrelor de pe ambalaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *